VELUX Blog UA

Автор Сергій Герук, груд. 1, 2022

Штори VELUX досить стильні і одночасно прості в монтажі. Встановлення штор VELUX не вимагає вимірювання, обрізки, прилаштувань чи додаткових інструментів. Тому монтажником штор VELUX може бути людина і без додаткової підготовки чи навчання. Все необхідне для їх монтажу, навіть спеціальна викрутка, знаходиться в одній коробці з продуктом. Унікальна система кріплення VELUX Pick&Click, вбудована в усі вікна VELUX, які виготовлялися з 2001 року. Також завжди присутня інструкція з монтажу.

000001Найпопулярнішою шторою в Україні є затемнююча. Саме на її прикладі розглянемо процес монтажу.

Карниз штори можна легко «застібнути» за допомогою простого механізму «Pick&Click», як показано нижче. Після цього Ви прикручуєте кріплення зліва та справа внизу вікна, де потім будуть фіксуватись бокові направляючі.

01_Напрвляючі також потрібно прикрутити гвинтами. Після цього вам потрібно потягнути круглу частину фіксатора (показано червоним кольором на наступному малюнку) і потягнути мотузку до нижньої частини вікна, де круговий елемент можна зняти та утилізувати, а також іншу частину слід затиснути у кріплення в нижній частині обох боків вікна.

02_Після того, як все буде правильно встановлено на місце, фіксатор, який все ще прикріплений у верхній частині вікна, можна зняти та утилізувати.

03_Загалом процес встановлення штори триває максимум 15 хвилин, навіть для людини, яка вперше з цим зіткається. Але якщо Ви все одно вагаєтесь чи сумніваєтесь – завжди можете звернутись до наших сервісних цетрів по допомогу за посиланням myprostir.com

 

Готові до наступного кроку?

mansardnі_vіnka_velux

Бажаєте збільшити житлову площу будівлі без добудов? Облаштуйте мансарду!

Тенденція до облаштування затишної мансарди замість горища набирає популярності у всьому світі. Що й не дивно – адже таке рішення принесе власникам будинку лише вигоди і не потягне за собою значних фінансових витрат.

Дізнатися більше

mansardnі_vіnka_velux

Чому вікна VELUX — це найкращий вибір для мансарди?

Україна поступово, крок за кроком, впроваджує енергоефективні технології як в промисловості, так і в житловому секторі. І хоча цей рух досить повільний, адже ми все ще залишаємося однією з енергозалежних країн Європи, підвищити енергоефективність власної домівки може кожен.

Дізнатися більше