VELUX Blog UA

Автор Ігор Коляда, серп. 23, 2019


Україна поступово, крок за кроком, впроваджує енергоефективні технології як в промисловості, так і в житловому секторі. І хоча цей рух досить повільний, адже ми все ще залишаємося однією з енергозалежних країн Європи, підвищити енергоефективність власної домівки може кожен. Зокрема, якщо мова йде про облаштування дахового поверху, який потребує встановлення особливих мансардних вікон, найкращим вибором буде продукція від компанії VELUX, світового лідера з виробництва мансардних вікон та сонцезахисних аксесуарів.

В чому ж особливість та переваги мансардних вікон VELUX?

Безперечно, VELUX — це найвища якість продукції. Це аксіома у світі мансардних технологій, яка не потребує доведення й не викликає жодних сумнівів. В цьому можна бути впевненим на 100% вже хоча б тому, що засновник компанії, данський підприємець та винахідник Віллум Канн Расмуссен, і є тією людиною, яка створила мансардне вікно, назавжди змінивши підходи до будівництва житла та архітектури.

Протягом більш ніж 78-ти років існування компанії VELUX створено потужну наукову базу, де народжуються інновації, які рухають галузь вперед. Завдяки досвіду та власним інноваційним розробкам компанія постійно вдосконалює конструкцію мансардного вікна, забезпечуючи його надійне функціонування за будь-яких погодних умов. Навіть якщо за вікном лютує шторм чи снігова заметіль.

Основна ціль мансардного вікна забезпечити здоровий та комфортний будинок завдяки своїй основній функції- світло та свіже повітря в будинку. 

Та для повного комфорту варто звернути увагу на конструкцію вікна. Так стандартом VELUX є модель GZL 1051, де вікно оснащене Thermotechnology та трьома контурами ущільнення, що забезпечує найвищий 4 Клас щільності. До того ж, для ще більшого комфорту, такі вікна можуть бути модернізовані згодом.     

Технологія ThermoTechnologyTM

Підвищення цін на енергоносії, яке тягне за собою відповідне зростання вартості комунальних послуг, зокрема опалення, відчутно б’є по гаманцях українців незалежно від рівня їх матеріального достатку. Тому поняття енергоефективність та енергозбереження стали близькими для кожної родини, в тому числі і для власників мансардних поверхів.

130442-02-XXL (1)

Тож для ефективного збереження тепла в домі компанія VELUX створила нову вдосконалену систему утеплення дахових вікон ThermoTechnologyTM. Ця унікальна система термоізоляції забезпечує екстра захист та високу енергоефективність навіть за екстремальних погодних умов. Завдяки спеціальному герметичному ущільненню вікно зберігає тепло в будинку, зменшуючи енерговитрати.

119102-01-XXL

А ще застосування унікальної технології ThermoTechnologyTM  підвищує клас щільності вікон VELUX до найвищого, четвертого класу, що гарантує раціональне використання енергоносіїв та коштів.

Слід також зазначити, що додаткова ізоляція мансардного вікна по периметру за допомогою комплекту теплогідроізоляції для дахових вікон VELUX BDX 2000 разом з ThermoTechnologyTM надійно захистять мансарду від будь-якого холоду, створивши комфорт та затишок у домі.

Технологія ThermoTechnologyTM базово використовується в лініях мансардних вікон Стандарт, Стандарт Плюс і Преміум.

 

Теплі двокамерні мансардні вікна

Ще однією важливою перевагою мансардних вікон VELUX є сучасні та доступні двокамерні склопакети. Їх особливість — низькоемісійне покриття на зовнішній стороні середнього та внутрішнього скла, що забезпечує ще кращу енергоефективність. Завдяки покриттю дорогоцінне тепло залишається всередині приміщення, забезпечуючи комфортний клімат.

Крім того, усі моделі мансардних вікон VELUX з двокамерним склопакетом мають вищу звукоізоляцію. Тож ніяке галасливе міське життя, близькість будівлі до шумних автошляхів чи залізничних колій не порушать ваш відпочинок чи дитячий сон.

Цікаво почитати

bottom-1

Де краще розмістити мансардні вікна

Мансардні вікна додають стилю, смаку та краси будь-якій кімнаті. Вони дозволяють природному світлу пронизувати внутрішній простір, максимально освітлюючи інтер’єр.

Дізнатися більше

Blinds shop CTA.jpg

Кухня в мансарді: на що варто звернути увагу

Мансарда необов'язково повинна бути запиленим та темним горищем, призначеним для зберігання непотрібних речей.

Дізнатися більше