VELUX Blog UA

Автор Сергій Герук, лист. 17, 2022

Всі ми вже звикли користуватися різними додатками у смартфоні, наприклад, відстежувати своє замовлення в інтернет-магазині чи у компанії-перевізника, розраховуватись в магазині тощо. Так само легко можна й керувати мансардними вікнами та аксесуарами. На сьогодні – це реалії повсякденного життя, щось, що є вже стандартним. Такою опцією можна скористатись при покупці нових мансардних вікон, а також при довстановленні електромоторів до раніше встановлених вікон. Для цього спочатку треба з’ясувати, чи модель Вашого вікна передбачає можливість встановлення електрообладнання.

Умовно можна виділити дві категорії мансардних вікон. Перша категорія – це вікна, обладнанні електродвигуном на виробництві. Таке вікно монтується, як і звичайне, і підключається до електромережі або може бути з живленням від сонячної батареї і не потребувати проводів. Друга категорія – це вікна, які можна доукомплектувати електродвигуном з живленням від мережі або від сонячної батареї. Тобто електропривод можна встановити як при монтажі вікна, так і в будь-який момент пізніше. Наша рекомендація полягає в тому, щоб при встановленні мансардного вікна завжди проводити електрокабель. Кабель з січенням 2х1,5 – це досить незначна інвестиція.

Як результат, Ви можете керувати одним або всіма вікнами одним дотиком до кнопки, а також отримаєте можливість керувати електричними ролетами та шторами. З цього моменту Вам не потрібно вставати і вручну закривати всі вікна, якщо ви відчуваєте протяг або виходите з дому, оскільки цю роботу може виконати за лічені секунди натиск на кнопку системи керування.

_111

Чим більше прогресують технології, тим більше людей хочуть ними користуватися, і це одна з причин, чому зараз зростає і не зменшується попит на розумні будинки. Компанія VELUX врахувала це у своїй продукції, тому нею можна керувати за допомогою VELUX ACTIVE – додатка для смартфона, який має низку передових функцій.

За допомогою програми Ви можете керувати вікнами VELUX у своєму мобільному телефоні з будь-якого місця. Крім того, VELUX ACTIVE може автоматично піклуватися про мікроклімат у Вашому домі. Технологія розумного дому в додатку відстежує температуру, C02 та рівень вологості. Отримавши цю інформацію, програма відповідним чином реагує, відкриваючи або закриваючи вікна, щоб забезпечити здорове середовище 24/7. Більше того, ці атмосферні фактори також можна відстежувати за допомогою телефона, наприклад, ви отримуватимете сповіщення, коли у Вашій кімнаті достатньо свіжого повітря або коли на мансарді стає надто холодно.

Усі вікна з дистанційним керуванням мають датчик дощу, який непомітно вбудований у віконну раму та реагує на першу ж краплю дощу, автоматично закриваючи вікно, коли починається дощ. Це дозволяє Вам бути впевненим, що ваша кімната залишиться захищеною та сухою, якщо погода зміниться, а ви не зможете закрити мансардні вікна.

_222

Отже, на сьогодні електрообладнання мансардних вікон – це не просто можливість дистанційного керування, але й здоровий мікроклімат, зручність та комфорт у Вашій оселі за доступною ціною.

Готові до наступного кроку?

mansardnі_vіnka_velux

Бажаєте збільшити житлову площу будівлі без добудов? Облаштуйте мансарду!

Тенденція до облаштування затишної мансарди замість горища набирає популярності у всьому світі. Що й не дивно – адже таке рішення принесе власникам будинку лише вигоди і не потягне за собою значних фінансових витрат.

Дізнатися більше

mansardnі_vіnka_velux

Чому вікна VELUX — це найкращий вибір для мансарди?

Україна поступово, крок за кроком, впроваджує енергоефективні технології як в промисловості, так і в житловому секторі. І хоча цей рух досить повільний, адже ми все ще залишаємося однією з енергозалежних країн Європи, підвищити енергоефективність власної домівки може кожен.

Дізнатися більше