VELUX Blog UA

Автор Сергій Герук, груд. 8, 2022

Зовнішні ролети вже давно набули популярності в Західній Європі, і неважко зрозуміти чому. Встановлення ролет має багато переваг, окрім безпеки будинку, – захист від погодних умов, енергоефективність та естетика. Це лише деякі з переваг, які роблять зовнішні ролети обов’язковим аксесуаром для сучасних домівок та громадських приміщень. Ось деякі з причин, чому ролети варті уваги в наші дні.

_0101010101-min

Енергоефективність

Оскільки сьогодні все більше уваги приділяється захисту довкілля та створенню екологічно чистого будинку, багато людей купують ролети через їхню енергоефективність. Зараз люди шукають простіші способи зменшити витрати та сприяти здоровішому навколишньому середовищу, і інвестиції в ролети є хорошим способом поєднати перше з другим. Завдяки ролетам можна набагато дешевше та легше регулювати температуру в приміщенні. Вони забезпечують оптимальний тепловий комфорт на мансарді, зменшуючи надходження сонячного тепла до 94%. Оптимізація енергоефективності мансарди дозволяє економити як на кондиціонуванні повітря влітку, так і на опаленні взимку – покращена теплоізоляція вікон на 17% робить їх набагато безпечнішими для довкілля і вигіднішими для вашого гаманця.

Шумоізоляція

Завжди була важливою для власників будинків, і ролети стали популярним способом убезпечити себе від галасливих сусідів або гучного транспорту. Переважна більшість зовнішнього шуму проникає через вікна, а завдяки встановленню ролет рівень шуму можна знизити на 30%. Зокрема, шум від сильного дощу зовсім не турбуватиме в нічний час і не заважатиме спати. Вони також мають додатковий бонус, блокуючи шум, що йде в обидва боки, а це означає, наприклад, що якщо Ви любите гучну музику, то це не заважатиме сусідам.

Безпека

Звичайно, ролети завжди були популярні з погляду підвищення безпеки – забезпечували вашому дому додатковий рівень захисту. Встановлені ролети додають клопоту потенційним злодіям, а саме: збільшується час на злом та створюється шум при зломі. Раніше це було основною причиною популярності ролет.

Ті часи, коли ролети встановлювали тільки для безпеки, – в минулому. Зараз є багато інших причин, чому люди вирішують встановити зовнішні ролети. Тож подумайте про встановлення їх у своєму домі чи на підприємстві, щоб насолодитися всіма вищезгаданими перевагами.

Готові до наступного кроку?

mansardnі_vіnka_velux

Бажаєте збільшити житлову площу будівлі без добудов? Облаштуйте мансарду!

Тенденція до облаштування затишної мансарди замість горища набирає популярності у всьому світі. Що й не дивно – адже таке рішення принесе власникам будинку лише вигоди і не потягне за собою значних фінансових витрат.

Дізнатися більше

mansardnі_vіnka_velux

Чому вікна VELUX — це найкращий вибір для мансарди?

Україна поступово, крок за кроком, впроваджує енергоефективні технології як в промисловості, так і в житловому секторі. І хоча цей рух досить повільний, адже ми все ще залишаємося однією з енергозалежних країн Європи, підвищити енергоефективність власної домівки може кожен.

Дізнатися більше