Блог про мансардні вікна. Корисні поради та статті

Як правильно обрати монтажника штор?

Written by Сергій Герук | груд. 1, 2022

Штори VELUX досить стильні і одночасно прості в монтажі. Встановлення штор VELUX не вимагає вимірювання, обрізки, прилаштувань чи додаткових інструментів. Тому монтажником штор VELUX може бути людина і без додаткової підготовки чи навчання. Все необхідне для їх монтажу, навіть спеціальна викрутка, знаходиться в одній коробці з продуктом. Унікальна система кріплення VELUX Pick&Click, вбудована в усі вікна VELUX, які виготовлялися з 2001 року. Також завжди присутня інструкція з монтажу.

Найпопулярнішою шторою в Україні є затемнююча. Саме на її прикладі розглянемо процес монтажу.

Карниз штори можна легко «застібнути» за допомогою простого механізму «Pick&Click», як показано нижче. Після цього Ви прикручуєте кріплення зліва та справа внизу вікна, де потім будуть фіксуватись бокові направляючі.

Напрвляючі також потрібно прикрутити гвинтами. Після цього вам потрібно потягнути круглу частину фіксатора (показано червоним кольором на наступному малюнку) і потягнути мотузку до нижньої частини вікна, де круговий елемент можна зняти та утилізувати, а також іншу частину слід затиснути у кріплення в нижній частині обох боків вікна.

Після того, як все буде правильно встановлено на місце, фіксатор, який все ще прикріплений у верхній частині вікна, можна зняти та утилізувати.

Загалом процес встановлення штори триває максимум 15 хвилин, навіть для людини, яка вперше з цим зіткається. Але якщо Ви все одно вагаєтесь чи сумніваєтесь – завжди можете звернутись до наших сервісних цетрів по допомогу за посиланням myprostir.com