VELUX Blog UA

Автор Ігор Коляда, серп. 23, 2019

 

Сонячні дні, про які ми так мріємо взимку, приносять з собою не тільки радість, щастя і вітамін D, а й нестерпну літню спеку, коли плавиться асфальт, повітря обпікає легені, а дахи будинків перетворюються в розпечені сковорідки.

У такі дні помітно знижується рівень комфорту в мансардних приміщеннях, де часто розташовані спальні і дитячі кімнати. І для того щоб мансарда залишалася ідеальним місцем в будинку, варто подбати про технічну досконалість мансардних вікон, встановивши на них ролети і штори.

З ростом популярності в Україні мансардних вікон, ролети до них вже сприймаються як must have аксесуар. Так що і в цьому напрямку ми стаємо ближче до європейських країн, де ролети є одним з найпопулярніших аксесуарів.

Користь і комфорт

Ролети VELUX мають цілу низку переваг і підходять для будь-якого клімату і пори року.

Завдяки своїй конструкції роллета на 97% зменшує проникнення спеки в приміщення, а взимку захищає від холоду, зберігаючи тепло в будинку. Плюс повністю затемнює кімнату. А значить, ваш сон буде міцним і здоровим. До того ж роллета пом'якшує шум під час дощу і граду.

134996-01-XXL

Ще одна особливість ролет VELUX - захист від злому. Звичайно, вимагати від цього аксесуара стовідсоткового захисту від проникнення не варто. Але зловмисник сім разів подумає перед тим, як півночі провозитися на даху, зламуючи міцну роллету. Адже для виготовлення рольставен використовується зносостійкий алюміній з лакофарбовим покриттям. Більш того, ролокасети VELUX ретельно випробовуються в екстремальних умовах, що гарантує роки надійної роботи при будь-якій погоді.

Словом, як і всі вироби виробника з світовим ім'ям, даний аксесуар відповідає вимогам суворих стандартів, виготовляється з високоякісних матеріалів і розрахований на довгі роки служби.

Та й із зовнішнім виглядом у продукту все відмінно. Елегантні і компактні рольставні датської компанії завоювали ряд міжнародних нагород за видатний дизайн, серед яких Red Dot Design Awar і iF PRODUCT DESIGN AWARD.

Надійна конструкція ролет прекрасно гармонує з будь-яким покрівельним матеріалом, а їх розмірна сітка в точності відповідає розмірам мансардних вікон.

Управління

Вибираючи управління для ролет VELUX, слід врахувати положення вікна, і як часто буде використовуватися ролета.

Якщо мансардне вікно встановлено на відстані витягнутої руки, тоді цілком вистачить і базової версії з ручним керуванням, де у стандартному виконанні ролети можуть бути або повністю підняті, або опущені. У піднятому стані роолети збираються в корпус над вікном.

Для мансардних вікон VELUX, які розташовані високо і дістатися до них проблематично, ідеальне рішення - дистанційне керування ролетами. При цьому механізм може мати живлення як від мережі, так і від сонячної батареї.