VELUX Blog UA

Автор Сергій Герук, лист. 3, 2022

З мансардним вікном, як і з багатьма іншими товарами, потрібно спочатку підібрати модель і комплектацію відповідно до своїх потреб. А другим та не менш важливим фактором, який впливає на довговічність та надійність служби мансардного вікна, є його правильне встановлення. Отже, так само ретельно потрібно підходити і до вибору майстра, який встановлюватиме Вам вікно. Необхідно взяти до уваги кілька факторів – вони допоможуть переконатися, що обраний вами монтажник володіє якостями та досвідом, щоб успішно інтегрувати мансардні вікна у ваш будинок.

В українських реаліях переважно саме покрівельник займається встановленням мансардних вікон. Тому це вже напрям пошуку майстра в середовищі покрівельників. Варто знайти контакти кількох потенційних Ваших підрядників і далі вже з ними вести безпосередні розмови. Також слід пам’ятати, що не кожен покрівельник вміє і може встановити мансардне вікно. Тому при розмові варто запитати, чи встановлював він раніше мансардні вікна. Майстер з досвідом має мати фото своїх робіт або, ще краще, може Вам показати свої роботи. Добре коли майстер має рекомендації, наприклад монтував у ваших знайомих, сусідів тощо. Хороше питання для перевірки обізнаності майстра з продукцією: чи існують інструкції зі встановлення вікон та де їх можна взяти? Для Вас відразу повідомляємо, що до кожного продукту завжди додається інструкція з встановлення. Також ці інструкції можна завантажити на нашому сайті velux.ua.Статья 5Кожного року компанія ВЕЛЮКС проводить технічні навчання в різних містах України. Це як спеціалізовані курси щодо правильного встановлення мансардних вікон ВЕЛЮКС, так і курси підвищення кваліфікації для тих, хто вже давно знайомий з нашою продукцією. По завершенню таких курсів кожен учасник отримує відповідний сертифікат із зазначенням теми курсу та дати проведення. Тому сміливо можете запитувати майстрів про проходження таких тренінгів та наявність відповідних сертифікатів.

Крім того, компанія ВЕЛЮКС як найбільший в світі виробник мансардних вікон єдина в Україні має мережу сервісних центрів. Сервісний центр ВЕЛЮКС – це завжди юридична особа, яка працює офіційно. Це компанії, роботу яких ми перевіряли неодноразово. Для них ми проводимо регулярні навчання та тренінги. Перелік наших сервісних центрів можна побачити за адресою в інтернеті myprostir.com.

Звичайно, ці всі поради – не вичерпний список, і знайти монтажника мансардних вікон може бути важко. Саме тому ми рекомендуємо скористатись послугами наших сервісних центрів, які мають відповідний досвід та фах.

 

 

Готові до наступного кроку?

mansardnі_vіnka_velux

Бажаєте збільшити житлову площу будівлі без добудов? Облаштуйте мансарду!

Тенденція до облаштування затишної мансарди замість горища набирає популярності у всьому світі. Що й не дивно – адже таке рішення принесе власникам будинку лише вигоди і не потягне за собою значних фінансових витрат.

Дізнатися більше

mansardnі_vіnka_velux

Чому вікна VELUX — це найкращий вибір для мансарди?

Україна поступово, крок за кроком, впроваджує енергоефективні технології як в промисловості, так і в житловому секторі. І хоча цей рух досить повільний, адже ми все ще залишаємося однією з енергозалежних країн Європи, підвищити енергоефективність власної домівки може кожен.

Дізнатися більше