VELUX Blog UA

Автор Ігор Коляда, серп. 22, 2019

Мансардні вікна з двокамерним склопакетом підійдуть власникам будинків, які готові інвестувати в енергоефективність і комфорт. Та варто пам`ятати, що енергоефективні рішення це не тільки про склопакет.

За рахунок чого досягається високий рівень енергоефективності мансардних вікон VELUX

Енергоефективний двокамерний склопакет:

Сучасний, двокамерний склопакет, наповнений аргоном. Напилення Low E на внутрішньому склі з зовнішнього боку і на середньому склі.

Мансардне вікно VELUX з енергоефективності двокамерним склопакетом, коефіцієнт опору теплопередачі R 1.23м² * К / Вт

Thermotechnology по периметру вікна

Крім двокамерного склопакета вікно також оснащено системою ізоляції ThermoTechnology ™ і спеціальними герметичними ущільнювачами для ще кращого захисту від тепловтрат.

Додатковий контур ущільнення

Мансардні вікна VELUX з двокамерними склопакетами мають найвищий 4-й клас щільності. Для ще більшого комфорту вони оснащені трьома контурами ущільнення.

132866-01-XXL

Аксесуари для додаткової енергоефективності.

Додатковим енергоефективним рішенням є аксесуари для мансардних вікон. Ролета завдяки своїй контрукції сендвіч з утеплювачем всередині, захищає приміщення в холодну пору року від втрати тепла, а влітку - від перегріву приміщення. Крім того, це ще й звукоізоляція мансарди і додатковий захист від злому

Додатково можна встановити теплосберегающую штору, спеціальна конструкція якої не пропускає тепло з приміщення і зменшує тим самим тепловтрати.

Для того, щоб бути впевненим, що вікон утеплено правильно і не буде промерзати взимку рекомендовано встановити комплект теплогідроізоляції, який точно відповідає розміру вікна, є додатковою гарантією правильної установки вікна, захищає конструкцію від промерзання і від появи конденсату. Більш того, гарантія з таким комплектом буде на 5 років більше.

Літня енергоефективність мансарди

Крім зимової енергоефективності все частіше звертають увагу на літню енергоефективність. Адже влітку на охолодження приміщення може витрачається навіть більше електроенергії, ніж на обігрів. Для того, щоб уникнути перегріву приміщення влітку, рекомендовано використовувати зовнішню сонцезахист, яка захищає конструкцію вікна від попадання прямих сонячних променів. Ідеально для таких цілей маркізет або роллета.

Готові до наступного кроку?

Теплі вікна

Як виглядають дійсно тепллі вікна 

Мансардне вікно VELUX Стандарт Плюс з двокамерним склопакетом за доступною ціною - безкомпромісна захист Вашого будинку від тепловтрат. У поєднанні з технологією ThermoTechnology ™ і спеціальними ущільнювачами конструкція вікна досягає найвищих показників опору теплопередачі.

Дізнатися більше

ОптимаХауз

Додаткові карнизні елементи

Комбінація мансардних вікон створює ефектні, заповнені світлом інтер’єри, та дарує чудове відчуття, немов Ви на природі. При поєднанні мансардних вікон VELUX Ваша оселя набуває неповторного стилю з мальовничим панорамним видом і природним світлом.

Дізнатися більше