VELUX Blog UA

Автор Євгеній Цимбалов, серп. 22, 2019

Ідеальний час для оновлення Вашого будинку зараз. При реконструкції Ви не тільки підвищуєте комфорт та покращуєте здоровий мікроклімат, а й інвестуєте в свою нерухомість. Так у разі виникнення бажання продати нерухомість, модернізований, сучасний будинок буде мати більшу цінність на ринку.


Намагайтеся зосередити свої зусилля не тільки на косметичному оновленні, а й на функціональному, щоб по-справжньому підвищити цінність Вашого будинку і максимізувати його потенціал. Після ремонту Ваш будинок повинен бути комфортнішим, створювати більш здорову внутрішню атмосферу, а також забезпечувати енергозбереження та знизити витрати на комунальні послуги. Прагніть досягти максимальної вигоди від простору, призначеного для Вас зараз і в майбутньому.

Ось деякі проекти, запропоновані провідними дизайнерами та експертами з нерухомості, які допоможуть отримати максимальний зиск та користь від Вашої нерухомості:

Мансардні вікна, що роблять кімнату світлішою.


Ми витрачаємо 90% нашого часу в приміщеннях, де якість повітря приблизно в п'ять-десять разів гірша, ніж зовні. Відсутність денного світла може призвести до порушень сну, стресу, втоми та депресії, а відсутність свіжого повітря перешкоджає навчанню та роботі і викликає алергію. З програмованими мансардними вікнами VELUX, які створюють здорову життєву атмосферу для Вашої родини, Ви зможете оновити свій будинок і наповнити його мальовничими видами та додати більше денного світла і свіжого повітря. Вертикальні мансардні вікна VELUX також забезпечать вдвічі більшу кількість денного світла, що значно зменшить потребу в штучному освітленні та знизить витрати на електроенергію.

Функціональні кухні.

Ваша кухня — це серце Вашого будинку і одне з наймасштабніших і найпопулярніших його місць. Переконайтеся, що Ваш простір працює на Вас, завдяки високоякісним та високотехнологічним приладам, які мають високу продуктивність роботи та прості в обслуговуванні.

                                                        

137010-01-XXL

Що стосується побутової техніки, то енергоефективні новинки часто є більш привабливими. Вони значно зменшують рахунки за воду та електроенергію і є більш безпечними для навколишнього середовища. Ви, навіть, можете прикрасити і удосконалити робочі поверхні кухні за допомогою нанесення свіжого шару фарби та встановленню сучасної техніки.

 

 

Покращення входу та фасаду.


Як відомо, перше враження – найголовніше, а зовнішній вигляд Вашого будинку, особливо в теплу пору року, є одним із самих важливих факторів для його посилення. Створіть будинок, який буде вітати Вас і гостей фактично з порогу, з новими вхідними або гаражними воротами, які будуть творити дива в разі його продажу. Сталь є найпростішим матеріалом в обслуговуванні і часто вважається більш безпечним варіантом для захисту від пожеж та проникнення злодіїв. А дерева, квіти та інші зелені насадження на Вашому подвір'ї створять довершення досконалості оселі.

 

Збільшення площі та вдосконалення мансарди.

 

Збільшуйте квадратні метри Вашого дому за допомогою приміщень, які раніше не використовувались і знаходяться поруч зі спальнею, ігровою кімнатою або офісним приміщенням. Освітлюйте їх за допомогою мансардних вікон VELUX і з насолодою користуйтесь новими кімнатами.

 

Пам'ятайте, що витрати мають властивість швидко збільшуватись, тому будьте уважні при плануванні бюджету. При декоруванні вибирайте креативні рішення, які зможуть максимально використовувати невеликі площі, такі як вбудовані модулі та низькі меблі зі скандинавським стилем.

 

Готові до наступних кроків?

мансардные окна

Активний будинок в Україні 

Приклад унікального проекту OptimaHouse - це оптимальний баланс комфорту, енергоефективності та бережливого ставлення до природних ресурсів.

Показати

Вам буде цікаво це прочитати

Extension CTA.jpg

Де краще розмістити мансардні вікна.

Мансардні вікна додають стилю, смаку та краси будь-якій кімнаті. Вони дозволяють природному світлу пронизувати внутрішній простір, максимально освітлюючи інтер’єр вашого будинку. Але їх переваги виходять далеко за межі естетики. Де ж краще встановити мансардні вікна 

Дізнатися більше

Blinds shop CTA.jpg

4 способи створити здорове приміщення

90% нашого життя ми проводимо у закритому просторі: працюємо, відпочиваємо, граємось. При цьому ми позбавляємо себе природного світла, яке було рушійною силою нашої еволюції та свіжого повітря, що так важливо для ефективної концентрації.

Дізнатися більше