VELUX Blog UA

Автор Сергій Герук, лист. 24, 2022

  На сьогодні вікна з двокамерним склопакетом є нормою, адже тема теплоізоляції досить актуальна. Водночас можемо спостерігати різноманіття серед двокамерних склопакетів. На перший погляд це не має значення. MainНасправді у великому переліку саме двокамерних склопакетів є суттєві відмінності за різними характеристиками. Як і люди, всі домівки різні, немає двох однакових. Різні люди, різні місця розташування, і маємо абсолютно різні вимоги. Відповідно до вимог існують різні типи двокамерних склопакетів. Спільними характеристиками для всіх двокамерних склопакетів ВЕЛЮКС є тепла дистанційна рамка, що покращує теплоізоляцію до 7%, порівняно зі звичною алюмінієвою рамкою, та загартоване зовнішнє скло, що додає міцності, наприклад, при екстремальних погодних умовах, таких як сильні шторми та град.

 

 Також є ряд характеристик, які присутні в тих чи інших склопакетах, залежно від їхнього типу:
  1. 1-Nov-24-2022-03-44-37-7501-PM Зменшення шуму від дощу (за рахунок використання товстішого скла, наприклад 6 і  більше мм);
  2. 2-Nov-24-2022-03-44-37-7250-PM Безпечне ламіноване скло. Запобігає попаданню скла в приміщення при випадковому розбитті, наприклад, коли діти гралися м’ячем в кімнаті;
  3. 3-Nov-24-2022-03-44-37-7701-PM УФ-фільтр. Захищає Ваш інтер’єр (меблі, підлогу) від вицвітання через ультрафіолетові промені сонця;
  4. Picture1-Nov-24-2022-03-52-52-4972-PMПокриття «Легко мити». Покриття, що відштовхує бруд, дозволяє витрачати менше часу на миття та більше часу насолоджуватися видом з кімнати;
  5. 5-Nov-24-2022-03-44-37-8027-PMПокриття «Анти роса». Гідрофобне покриття зменшує кількість конденсату, який може утворюватися на зовнішній поверхні.

 Детальніше про кожен склопакет.


Двокамерний Стандарт (61). Два скла мають теплозберігаюче напилення. Камери заповнені аргоном. Коефіцієнт теплопередачі 0,6. Коефіцієнт пропускання енергії 0,5. Звукоізоляція 32 dB.


Двокамерний Комфорт (64). Два скла мають теплозберігаюче напилення. Камери заповнені аргоном. Внутрішнє скло має товщину 6 мм і відповідно покращену шумоізоляцію. Зовнішнє скло має покриття «Легко мити». Коефіцієнт теплопередачі 0,6. Коефіцієнт пропускання енергії 0,46. Звукоізоляція 35 dB.


Двокамерний Екстра Комфорт (66). Два скла мають теплозберігаюче напилення. Камери заповнені аргоном. Внутрішнє скло є ламінованим, має товщину 6,38 мм і відповідно покращену шумоізоляцію та УФ-фільтр. Зовнішнє скло має покриття «Легко мити» та «Анти роса». Коефіцієнт теплопередачі 0,7. Коефіцієнт пропускання енергії 0,53. Звукоізоляція 38 dB.


Двокамерний Тепло (67). Два скла мають теплозберігаюче напилення. Екстратепла полімерна дистанційна рамка. Камери заповнені криптоном. Внутрішнє скло є ламінованим та має товщину 6,38 мм і відповідно покращену шумоізоляцію та УФ-фільтр. Зовнішнє скло має покриття «Легко мити» та «Анти роса». Коефіцієнт теплопередачі 0,4. Коефіцієнт пропускання енергії 0,44. Звукоізоляція 38 dB.


Двокамерний Проти спеки (69). Одне скло має теплозберігаюче напилення. Зовнішнє скло з середини має напилення «Сонцезахист». Камери заповнені аргоном. Внутрішнє скло є ламінованим та має товщину 6,38 мм і відповідно покращену шумоізоляцію та УФ-фільтр. Коефіцієнт теплопередачі 0,7. Коефіцієнт пропускання енергії 0,27. Звукоізоляція 35 dB.
  Двокамерний Звукоізоляція та тепло (62). Два скла мають теплозберігаюче напилення. Камери заповнені криптоном. Внутрішнє скло є ламінованим та має товщину 6,38 мм і відповідно покращену шумоізоляцію та УФ-фільтр. Зовнішнє скло має товщину 8 мм, що шумоізолює додатково, покриття «Анти роса». Коефіцієнт теплопередачі 0,5. Коефіцієнт пропускання енергії 0,47. Звукоізоляція 42 dB.


   Отже, якщо Ви живете в шумному районі, ви можете зберегти свій будинок тихим і затишним за допомогою звукоізоляційного скла. Якщо на вулиці буря або дуже холодно, ви можете вибрати склопакет з низьким коефіцієнтом теплоізоляції. А якщо постійно припікає сонце, то з нашим склопакетом «Проти спеки» Ви завжди почуватиметеся комфортно. Де б Ви не жили. Незалежно від ваших потреб. Ваш вибір мансардного вікна ВЕЛЮКС може покращити Ваш дім і Ваше життя.

Готові до наступного кроку?

mansardnі_vіnka_velux

Бажаєте збільшити житлову площу будівлі без добудов? Облаштуйте мансарду!

Тенденція до облаштування затишної мансарди замість горища набирає популярності у всьому світі. Що й не дивно – адже таке рішення принесе власникам будинку лише вигоди і не потягне за собою значних фінансових витрат.

Дізнатися більше

mansardnі_vіnka_velux

Чому вікна VELUX — це найкращий вибір для мансарди?

Україна поступово, крок за кроком, впроваджує енергоефективні технології як в промисловості, так і в житловому секторі. І хоча цей рух досить повільний, адже ми все ще залишаємося однією з енергозалежних країн Європи, підвищити енергоефективність власної домівки може кожен.

Дізнатися більше